WearPrint | Om os
9859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9859,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.1549054585,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Om os

Wearprint er en del af GSB Grafisk ApS. I mere end 25 år har vi serviceret organisationer, private og offentlige virksomheder i Norden med marketingydelser som omfatter design, printydelser indenfor storformat, standard print og tekstil. Desuden tilbyder vi vores kunder serviceydelser indenfor fulfilment som fx lagerhotel, distribution og kundespecifikke webshop-løsninger.
Wearprint tilbyder tryk på tøj i digital heat transfer, silketryk og broderi. Vi tilbyder ”on-site” service, hvilket betyder at vi kommer ud til vores kunder og fremviser vores tøjkollektion for at sikre, at i får det tøj i ønsker – både når det gælder design, kvalitet og størrelser. Vores tøjkollektion er miljøcertificeret i det omfang det er muligt, og vores egen produktion er svanemærket.

Links til vores aktiviteter

www.gsb.dk
www.gsbgrafisk.dk
www.gsbclinical.com
www.hvidovre-kopi.dk
www.salomedia.dk

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud

 

Vores kundeservice står klar til at hjælpe og vejlede dig med din forespørgsel

 

Eller ring til vores kundeservice på tlf: 70 26 10 05

[contact-form-7 id=”9789″ html_class=”cf7_custom_style_1″]